Eero Pahkala 75 vuotta

Perustajajäsenemme ja kunniajäsenemme beagletohtori Eero Pahkala täytti 75 vuotta joulukuun 19. päivänä 2009. Juhlia hän viettti yhdessä Sirkkansa kanssa tammikuun 10. päivä tämän vuoden puolella Ravintola Vanhalla Kerholla, tällöin yhteistä ikää oli kertynyt 145 v.

Eero on aloittanut beagleharrastuksensa jo paljon ennen Kainuun Beagle ry:n perustamista ja ollut vahvasti mukana beaglein ajokoetoiminnan alkuvaiheissa 1970-luvulla. Lukuisat ovat ne kokeet, joissa hän on toiminut joko
palkintotuomarina tai ylituomarin tehtävissä. Positiivisella ja letkeällä otteella hän näitä tehtäviä aina hoiteli ja oli pidetty toimija niin beaglein kuin ajokoirienkin puolella. Vaikka hän on nyt muutaman vuoden jäähdytellyt aktiivitoiminnasta, niin hän seuraa edelleen tarkasti kaikkia tapahtumia ajokoe- ja erityisesti beaglerintamalla.

Kainuun Beagle ry:n edustajina Erkki Savolainen, Seppo Miettinen ja Ilmari Pulkkinen kävivät päivänsankareita onnittelemassa juhlapaikalla. Kun lahjana ojentamamme ”lääkepullon” saatesanoissa tulin maininneeksi aineen olevan sydänlääkkeeksi, huomautti Eero siihen heti, ettei hänellä sydämessä mitään vikaa ole. Siitä selvisi samalla, ettei myöskään hoksottimissa ole huomauttamista.

Onnea ja leppoisia elonvuosia Eerolle ja Sirkalle.