Vanhat kiertopalkinnot

KENNEL-POKAALI KIERTOPALKINNON SÄÄNNÖT

1. Kiertopalkinnosta kilpailevat kaikki kainuulaiset beaglet kalenterivuoden aikana saavuttamiensa näyttely- ja koepisteiden perusteella.
2. Näyttelypisteet kertyvät parhaasta näyttelytuloksesta seuraavasti:

– Erinomainen 8p
– Erittäin hyvä 6p
– Hyvä 4p
– Tyydyttävä 2p

Lisäpisteitä annetaan neljä (4) FI MVA:n arvosta.

Pistekertymä on sama juniori-, nuorten-, avoin-, käyttö-, valio- ja veteraaniluokassa.

NÄYTTELYPISTEIDEN MAKSIMIMÄÄRÄ ON 12 PISTETTÄ.

3. Ajokokeissa otetaan huomioon enintään kolme parasta koetulosta:

– 1. palkinto 6p
– 2. palkinto 4p.
– 3. palkinto 2p.

Lisäpisteitä annetaan seuraavasti:

Kennelpiirin mestaruuskilpailu:
– 1.sija 5p
– 2 sija 3p.
– 3. sija 1p
Lohkovalinta:
– 1. sija 1op.
– 2. sija 9p.
– 3. sija 8p
– 4. sija 5p
– 5.-8. sija 3p
– 9.-12. sija 2p
Ajovoittaja-ottelu:
– 1. sija 15p.
– 2. sija 12p.
– 3. sija 11p.
– 4. sija 10p.
– 5. sija 9p.
– 6. sija 8p
– 7. sija 7p.
– 8. sija 6p
– 9. sija 5p.
– 10. sija 4p
– 11. sija 3p
– 12. sija 2p
– 13. sija 1p

AJOKOKEIDEN MÄKSIMIPISTEMÄÄRÄ ON 48 PISTETTÄ

Kilpailun maksimipistemäärä on 60p.

Yksinomaan näyttelypisteiden perusteella koiraa ei palkita. Pisteiden mennessä tasan ratkaisee koepisteiden yhteismäärä. Jos koepisteetkin menevät tasan ratkaisee parhaan kokeen pistemäärä.

Koiran omistajan on ilmoitettava koiran tulokset tammikuun aikana yhdistyksen sihteerille. Kilpailun tuloksen vahvistaa yhdistyksen hallitus. Kiertopalkinto luovutetaan vuosikokouksessa. Palkinnon saajan tulee vuosittain kaiverruttaa siihen vuosiluku, koiran nimi, pistemäärä ja omistajan nimi.
Palkinto kiertää kymmenen vuotta, kierto on alkanut v. 2013 ja päättyy v. 2022. Palkinnon voittaa omakseen koira, jolla on eniten kiinnityksiä. Kiinnitysten ollessa tasan ratkaisee yhteenlaskettu pistemäärä.

SAVO-POKAALI KIERTOPALKINON SÄÄNNÖT

Palkinnon tarkoituksena on lisätä koekäyntejä jäsenistön keskuudessa. Siitä kilpailevat kaikki kainuulaiset beaglet kalenterivuosittain ajokokeissa saavutettujen loppupisteiden summan perusteella. Kilpailussa huomioidaan kaikki koiran ko. vuoden koekäynnit.

Koiran omistajan on ilmoitettava koiran tulokset tammikuun aikana yhdistyksen sihteerille. Kiertopalkinto luovutetaan vuosikokouksessa. Palkinnon saajan tulee vuosittain kaiverruttaa siihen vuosiluku, koiran nimi, pistemäärä ja omistajan nimi.
Palkinto kiertää kymmenen vuotta, kierto on alkanut v. 2013. Vuonna 2022 palkinnon saa omakseen koiran omistaja, jonka koirilla on eniten kiinnityksiä siihen. Kiinnitysten ollessa tasan palkinnon saa se, jolla on suurempi koekäyntien yhteismäärä. Mikäli koekäyntien yhteismääräkin on tasa ratkaisee kiinnitysten yhteispistemäärä.