Pekka Niemi 60 vuotta

Pekka Niemi täytti 60 vuotta 07.10.2009, jolloin hän juhlisti syntymäpäiväänsä olemalla jänisjahdissa. Tämä perinne on Pekalla jatkunut jo 30 vuotta, eikä sitä sopinut pilata nytkään millään juhlahumulla.

Juhlimisen aika oli lauantaina 10.10., jolloin hän oli vaimonsa Minnan kanssa laittanut pöydän koreaksi kotonaan Raappananmäessä. Pannu oli kuumana koko päivän ja onnittelijoita riitti tasaisena virtana. Kainuun Beagle ry:n onnittelut Pekalle veivät Ilmari Pulkkinen, Erkki Savolainen, Hannu Virkkala ja Eero Keränen.
Pekka on tominut aktiivisesti yhdistyksessämme ja on tällä hetkellä mm. johtokunnan jäsenenä. Aina kun apua on tarvittu erilaisten tapahtumien järjestämisessä, niin hän on ollut innolla mukana. Merkkipäivän kunniaksi ja tunnustuksena aktiivisesta toiminnasta Pekalle annettiin Kainuun Beagle ry:n pöytästandaari.

Pekka kertoi oman beagleharrastuksensa alkaneen sattumalta, kuten niin usein käy.
Juhani Hautala ja Hannu Virkkala olivat pyytäneet häntä mukaansa jänisjahtiin kuuntelemaan beaglen ajoa. Pekka vannoutuneena ajokoiramiehenä oli arvellut, että voisihan tuota mennä nauramaan beaglen ajotouhuille. Vilma oli antanut kuitenkin niin vakuuttavan näytön ajotaidosta, että pentu laitettiin heti tilaukseen. Tällä hetkellä Pekan tarhassa ei ole muita ajavia koiria kuin beagleja. Pekka kertoi nyt beaglen ajoa seuratessaan nauravansa ja nauttivansa, eikä aikonut rotua vaihtaa.

Toivotamme Pekalle koko yhdistyksemme puolesta onnea merkkipäivän johdosta ja poutapäiviä edelleen elämänpoluille. Pitkiä ajoja!
Pekka Niemi 60v (2) Pekka Niemi 60v (3)